Stylerådgivning

Køkkenet

Gardiner i køkkenet

Køkkenet er hjemmets hjerte.

Det er her mange af os bruger tid på at lave mad, mødes med familien og tale om dagens planer over morgenmaden.

For mange af os er det også det rum vi ikke ønsker indkig i, fx en tidlig morgen når madpakkerne skal laves lynhurtigt. Eller en sen aften når der laves aftensmad og det er mørkt udenfor.

Derfor er det vigtigt at vælge den helt rigtige løsning.

Hvilke gardiner skal man vælge til køkkenet?

Her er der enkelte ting der spiller ind:

  • Er vasken tæt på vinduet- kan der komme pletter på gardinet?
  • Hvor skal gardinet parkeres?
  • Er der indkig man gerne vil undgå?
  • Udluftning/madlugt?

Når disse emner er blevet vendt mellem dig og vores konsulent, er vi klar til at vælge løsning.

Funktion eller pynt?

Vinduer i køkkenet kan variere fra et til mange flere, store eller små. Det er vigtigt at gøre sig tanker om gardinets funktion. Eller om gardinet skal være mere til pynt, for at rummet ikke ser for bart ud og virker hyggeligere.

Vi bruger gerne den nødvendige tid på at gå alle ønsker og behov igennem, da vi altid stræber efter den langtidsholdbare/bæredygtige løsning.

Foldegardiner

En smuk hyggelig løsning der passer til de fleste hjem. Med et foldegardin får du mulighed for at justere lys og indkig. Vi kan lave foldegardiner i alt slags stof, og ønsker du lange stofgardiner i et tilstødende rum, kan vi lave foldegardinerne i samme stof. Til foldegardinet kan vi tilbyde flotte kædetræk udover hvid, fx messing, som passer til vinduets hasper.

Rullegardiner

En prisvenlig og minimalistisk løsning. Rullegardinet er populært fordi det fylder utrolig lidt og passer til alle hjem. Derudover kan rullegardinet laves i mange farver og tekstil-tykkelser. Sidst men ikke mindst laves rullegardinet i enormt store bredder og højder. Også til rullegardinet kan der laves flotte kædetræk, alubundlister og meget mere.

Stofgardiner

Hvad med madlugt? I takt med vi har fået bedre muligheder for udluftning i køkkenet, er ønsket om lange stofgardiner i køkkenet vokset. Her anbefaler vi dog at vælge et væv, der kan vaskes hjemme eller hos et renseri.

I store køkken-alrum er lange stofgardiner meget populære og det forstår vi godt. De er nemlig med til at skabe hygge, men de er også med til at forbedre akustikken. Spørg gerne ind hertil.

Plisse og dobbeltplisse

Dette er en utrolig fleksibel løsning, der er perfekt til mange køkkener. De kan laves i alle former fx firkantede, runde og trekantede. 

Derudover kan plisseen fås i mange udgaver. De er bl.a. gode til de vinduer, hvor der ofte er indkig, men man ikke vil lukke helt af. Hertil kan vi tilbyde en løsning hvor plisseen kan trækkes i begge retninger, så man skærmer for indkig, men stadig får himlen ind.

Thomas – stifter af Etikk

Dit rum – vores ekspertise.

Få gratis besøg af ETIKKs designere

Få personlig rådgivning hjemme hos dig selv og se, hvordan ETIKK kan transformere dit rum med skræddersyede gardinløsninger.

  • Skræddersyede løsninger
  • Højeste kvalitet
  • Skarpe priser
  • Danmarks bedste service
  • Tilfredse kunder
  • 4,9 på Trustpilot