Kontakt os!

Vi er her for at hjælpe! Send os en besked, ring til os, eller book et møde. Vi ser frem til at høre fra dig.

Adresse
Erhvervsvej 28B
2610 Rødovre
(besøg efter aftale)
Kontakt EtiKK

Om os

Hos EtiKK gør vi tingene anderledes i forhold til vores konkurrenter. Vores navn er valgt ud fra:

Ekspertise tillid innovation Kvalitet Kundeservice

Disse fem ord udgør vores værdier, og det er vores mantra, som vi arbejder ud fra hver dag og i relation til alle vores kunder.

Alt, hvad vi gør, er ud fra en betragtning om at tilfredsstille vores kunders behov og sikre en høj grad af kundetilfredshed. Både vores it-værktøjer, vurdering af medarbejdere samt samarbejde med vores leverandører er med afsæt i at optimere tilfredsheden hos vores kunder. Det er vores fornemmeste opgave at sikre, at alle kunder føler sig specielle og får leveret en service, der overstiger deres forventninger.

Når man tager kontakt til EtiKK, har man altid mulighed for at få et gratis og uforpligtende besøg af vores gardinbus, som køres af vores rådgivningskonsulenter. Under besøget vil vi give råd og vejledning om den bedste løsning i lige netop dit hjem. Vi leverer smukke gardiner og markiser til smukke hjem, og derfor skal du som kunde være ordentligt klædt på til at træffe de rigtige beslutninger.

Vi har gardiner og markiser i mange prisklasser, og kan derfor imødekomme ethvert behov, vores kunder har, uanset om det er pris eller kvalitet, du vægter højest.

Læs mere om EtiKK.