Vores rejse: historien om EtiKK

En fortælling om passion, innovation og dedikation bag vores brand

Vores rejse: historien om EtiKK

EtiKK Kvalitetsgardiner og -markiser blev grundlagt af Thomas tilbage i 2016. Gardiner har været i hans familie i årtier, da hans mor havde en succesfuld gardinforretning, men Thomas ønskede at starte forfra med sit eget brand og sit eget DNA. Derfor startede han EtiKK ud fra ønsket om at 5 kerneværdier skulle gennemsyre forretningen.

Ekspertise -> Tillid -> Innovation -> Kvalitet -> Kundetilfredshed

Fra 2016 til 2022 var virksomheden Thomas' lille baby, som blev passet og plejet og voksede støt og roligt.

Thomas er specialisten, som ved alt, hvad der er at vide omkring gardiner, markiser og solafskærmning. Ingen løsning er for stor eller kompliceret, og med sin baggrund som tømrer, finder han altid den bedste løsning til kunderne uanset deres behov. 

På intet tidspunkt i den seksårige periode var der behov for markedsføring. Kunderne blev forkælet med en fantastisk service, og ikke alene vendte de tilbage, men de delte også begejstret deres oplevelse med andre. Dette lagde det stærke fundament for EtiKK's rejse, og hvor vi er i dag.

I starten af 2022 besluttede Thomas, at der skulle nye og anderledes kræfter til for at tage virksomheden op på en ny hylde, og derfor blev hans kone, Kristine, ansat som administrerende direktør. Sammen har de løftet EtiKK fra at være en mindre, veletableret virksomhed på solafskærmningsmarkedet til nu at være en af de hurtigst voksende. Omsætningen er mere end tredoblet de sidste to år, og vi er gået fra at være to fastansatte til nu at være otte.

Men ambitionerne stopper ikke her. Vi fortsætter vores rejse, og har planer om at blive Danmarks førende leverandør af indendørs og udendørs solafskærmning til private og erhverv.

Vi skal være det simple valg, hvor kunderne ved, at de kan få kvalitet til skarpe priser og med markedets bedste service.

Thomas & Kristine – stifterne af EtiKK

Thomas – stifter af Etikk

Dit rum – vores ekspertise.

Få gratis besøg af ETIKKs designere

Få personlig rådgivning hjemme hos dig selv og se, hvordan ETIKK kan transformere dit rum med skræddersyede gardinløsninger.

  • Skræddersyede løsninger
  • Højeste kvalitet
  • Skarpe priser
  • Danmarks bedste service
  • Tilfredse kunder
  • 4,9 på Trustpilot