Vi står klar til at rådgive dig.

At vælge de rigtige gardiner kan være svært. Vi har heldigvis prøvet det masser af gange før, og står klar til at hjælpe dig.

Book besøg af gardinbussen
  • Skarpe priser
  • Skræddersyede løsninger
  • Højeste kvalitet
  • Danmarks bedste service
  • Tilfredse kunder
  • 4,9 på Trustpilot

100% gratis og uforpligtende

Bestil besøg af gardinbussen

Vi sender med glæde vores rådgivere ud med gardinbussen for at sikre den bedste løsning til dig.

Vi vender tilbage indenfor 1-2 hverdage.

Få besøg af en rådgiver

Det er vores erfaring, at de bedste valg af gardiner, træffer man, når rådgivning og vejledning sker der, hvor gardinerne skal monteres. På den måde har du mulighed for både at se og røre de forskellige tekstiler og danne dig et overblik over udvalget hjemme hos dig. Vi kommer på besøg i København og på resten af Sjælland og rådgiver, måler op og giver et uforpligtende tilbud på speciallavede gardiner til dit hjem.

Der findes mange gardintyper, og udvalget af stof er meget stort. Det er vigtigt for os at yde god rådgivning omkring gardinløsninger og stofvalg, så du er tilfreds med dit endelige valg af gardiner.

Vores gardinbusser er fyldt op med prøver fra vores nøje udvalgte leverandører, hvor vi kan stå inde for til kvalitet, service og pris.

Kontakt os for et gratis og uforpligtende besøg, så finder vi et tidspunkt, hvor en af vores dygtige og erfarne medarbejdere kan komme forbi.

Professionel rådgivning på hele Sjælland

Skal du bruge professionel rådgivning til at vælge de helt rigtige gardiner? Vores gardinbus kommer helt gratis og uforpligtende hjem til dig og hjælper med vejledning og opmåling til stofgardiner, rullegardiner, foldegardiner, plisségardiner, duettegardiner, persienner, duo-roller og lamelgardiner. Gardinbussen kører på hele Sjælland – herunder Roskilde, Køge, Greve, Slagelse, Næstved og Holbæk. Vil du også gerne have råd og vejledning til, hvilke gardiner der passer til dit hjem og din indretning?