Stylerådgivning

Patriciavilla

Stylerådgivning til patriciavillaer og herskablige huse

I denne type bolig er der ofte stuk og højt til loftet. Charmen kommer med boligen, så her er less is more. I den forstand at gardinerne blot skal blende ind. Så ingen tunge gardiner, men gerne semi-transparente eller tætvævede stofgardiner i en neutral tone.

Stoffet er Pandora i farven mat beige

Stoffet er Pandora i farven mat beige

Stoffet er Pandora i farven mat beige

Stoffet er Pandora i farven mat beige

Foldegardiner passer perfekt til denne type bolig, f.eks. i vinduer hvor det ikke giver mening med lange stofgardiner. Foldegardinerne er gode at kombinere med lange stofgardiner da foldegardiner kan laves i samme væv, så der kommer et ensartet udtryk.

Ønsker man at mørklægge i soveværelset men ikke vil have lange gardiner, kan der vælges et mørklægnings-foldegardin. Dette er især smart hvis det kniber med pladsen ved sengen.

Lejlighed med stuk

Vægmontering eller loftmontering? Dette bliver vi hyppigt spurgt om, og det er en smagssag. Man kan oftest gøre begge dele.

Stoffet er Autumn i farven Zilver

Stoffet er Autumn i farven Zilver

Men er stukken meget dyb, anbefaler vi vægmontering (16cm+). Radiatorskjuler kan også være en faktor og her kan løsningen være korte gardiner eller foldegardiner. Dog falder valget oftest på lange gardiner, som er vægmonteret og derfor går længere ud i rummet. Alt dette kan vores dygtige konsulenter rådgive om ved et besøg.

Bolig med indkig

Er din bolig i et område eller etage med indkig, kan det være en god ide at vælge duetter med up/down funktion. Up/down funktionen tillader individuel kontrol af øverste og nederste del af gardinet, så du kan sikre lys oppefra, men ingen indkig nedefra. Utrolig praktisk, stilfulde og pladsbesparende.

 

Duetter kan kombineres med stofgardiner eller blot stå for sig selv. 

Thomas – stifter af Etikk

Dit rum – vores ekspertise.

Få gratis besøg af ETIKKs designere

Få personlig rådgivning hjemme hos dig selv og se, hvordan ETIKK kan transformere dit rum med skræddersyede gardinløsninger.

  • Skræddersyede løsninger
  • Højeste kvalitet
  • Skarpe priser
  • Danmarks bedste service
  • Tilfredse kunder
  • 4,9 på Trustpilot