Stylerådgivning

Nybyg

Stylerådgivning til nybyg for både lejlighed og hus

I nye lejligheder kan stilen være stram og minimalistisk. Der er tænkt nøje over fordelingen af kvadratmeter og lys, hvilket er en fordel. Men de stramme linjer kan få boligen til at virke kold.

Derfor anbefaler vi at bruge stofgardiner og derved indføre varme og hygge. Dette vil hjælpe med at skabe en afslappende atmosfære og give boligen mere sjæl. Stofgardiner kan både stå alene, eller kombineres med farver på vægge og møbler.

Stofgardiner kan kombineres med solafskærmning i de rum hvor der ønskes mørklægning, f.eks. i soveværelset og børneværelser. Her kan det være en god ide at vælge rullegardiner eller duetter med mørklægning, da de fylder mindre og er utrolig funktionelle. Samtidig tager de ikke fokus fra de flotte stofgardiner. Desuden kan duetter monteres på selve ruden med klæbelister, hvilket gør at der ikke skal bores i de fine nye rammer.

Børneværelset er også et sted hvor stofgardiner kan skabe ekstra hygge og varme. Kombiner f.eks. med prisvenlige rullegardiner. På denne måde bryder du også de hvide vægge på børnenes værelser.

Det er også en fordel at tænke badeværelset ind i opbygningen af dit nye hjem. Vi leverer en lang række smukke tekstiler til badeforhæng, som både er lækre at se på, og stadig funktionelle.

Thomas – stifter af Etikk

Dit rum – vores ekspertise.

Få gratis besøg af ETIKKs designere

Få personlig rådgivning hjemme hos dig selv og se, hvordan ETIKK kan transformere dit rum med skræddersyede gardinløsninger.

  • Skræddersyede løsninger
  • Højeste kvalitet
  • Skarpe priser
  • Danmarks bedste service
  • Tilfredse kunder
  • 4,9 på Trustpilot