Mød teamet bag EtiKK

Lær mere om de passionerede fagfolk, der skaber vores unikke gardinløsninger

Mød teamet bag EtiKK

Vi ser os selv som meget mere end et gardinfirma. EtiKK skal være et sted man vælger til. Ikke bare en arbejdsplads.

Vi er utroligt heldige og stolte af vores fantastiske team, som hver dag arbejder hårdt for at levere lækre og funktionelle løsninger til kunder i hele Danmark. Men de giver også mere end salg og service, nemlig autenticitet og tilstedeværelse.

De er hver især håndplukket til at passe ind i vores DNA omkring at levere den bedste service og oplevelse. For det faktisk en stor ting at komme ind i jeres hjem og rådgive, det kræver tillid og kemi.

Vi håber vores interne bånd hos EtiKK smitter af på jer derude.

Kristine Læk Ansbjerg

Administrerende direktør

Kristine er gift med Thomas, og trådte til som administrerende direktør den 1. februar 2022 efter et fælles ønske om at skabe Danmarks bedste gardin- og markiseleverandør.

Kristine har tidligere gjort karriere i forskellige større og mindre it-virksomheder, og har specialiseret sig inden for ledelse, digitalisering og vækst.

Thomas Læk Ansbjerg

Stifter og Driftsdirektør

Thomas har efterhånden været i branchen i mere end 15 år, og de sidste 7 år som selvstændig hos EtiKK. Han er specialisten, der ved alt, hvad der er at vide om gardiner, solafskærmning og markiser. Thomas er perfektionist til fingerspidserne og var ledende i at skabe EtiKK´s DNA omkring: (E)kspertise, (T)illid, (I)nnovation, (K)valitet og (K)undetilfredshed.

Thomas er uddannet tømrer, og er en født iværksætter med flere forskellige virksomheder i bagagen.

Fun Fact: Som 22 årig købte han en smørrebrødsforretning med 5 ansatte uden nogensinde at have smagt et stykke smørrebrød

Heidi Hjorth-Mosegaard

Administrations­ansvarlig

Heidi er limen, som får det hele til at hænge sammen i EtiKK – lige fra booking af opmåling til montering og fakturering. Alle vores kunder vil støde på Heidi flere gange i selve processen, og hun har altid det forkromede overblik, som giver den ekstra gode kundeoplevelse.

Heidi har mere end 20 års erfaring med administrative, grafiske og designmæssige opgaver.

Edith Lia Hernandez

Creative lead og konsulent

Edith er en farve og stof passionata! Hun er vores kreative hoved som tager sig at SoMe, stofudvælgelse, brand, siger sjove ting og meget mere. Hun elsker indretning og unikke gardinløsninger.

Ingen resultater er ens, og den kreative udfoldelse er altid i fokus. Edith kommer med +3 års erfaring i branchen.

Med en design uddannelse og 10 år i modebranchen, er hun klar til alle slags udfordringer.

Fun fact: Edith elsker sin kat Eddie, podcasts og mini ting.

Susanne Andersen

Gardinkonsulent

Susanne er vores mest garvede medarbejder med imponerende +20 års erfaring i branchen. I en årrække var Susanne også selvstændig og drev en succesfuld gardinforretning i Herlev.

Susanne har en forkærlighed for smukke og stilfulde løsninger, og har bl.a. været primus motor på at skabe den nye trend med ‘Jayda’-stoffet i vores kunders hjem.

Frederik Alexander Wolff Madsen

Gardin- og markisemontør

Frederik kom til EtiKK i 2022, og havde på daværende tidspunkt nogle års erfaring i branchen både med solafskærmning, stofgardiner og markiser. Vores kunder elsker Frederik, og med god grund, da han altid går den ekstra mil for at levere det bedste resultat. Som kollega skaber Frederik altid en fantastisk stemning, og sætter et smil på alles læber.

I sin fritid elsker Frederik at game og lave apps med sine venner og besøge familien i Jylland sammen med sin kæreste.

Fun Fact: Vejen til Frederik´s hjerte er gennem Cocio kakaomælk og god mad!

Rene Lindbæk Nielsen

Overmontør

Vi har været så heldige at få René med i vores EtiKK familie. René kommer med +15 års erfaring fra branchen, og har tidligere været chefmontør i Deco Group som bl.a. råder over SEGA og nye gardiner. Hos EtiKK vil han både være ansvarlig for at skabe og optimere vigtige processer i leverancen, samt være ude hos kunderne og montere. På den måde vil René´s store ekspertise bidrage til en endnu bedre kundeoplevelse.

Udover at være hamrende dygtig, er René en utroligt behagelig fyr og skaber altid god stemning både blandt kunder og kollegaer.

Privat er René godt gift, og har 3 skønne børn.

Ümmü Köroglu

Gardin rådgivningskonsulent

Ümmü Köroğlu kom til vores EtiKK familie i november 2023. Inden da var hun 3 år i SEGA og gardinbus.com, hvor hun har tilegnet sig sin store faglige viden. Ümmü er en meget vellidt og fagligt stærk specialist indenfor indendørs solafskærmning.

Privat er Ümmü gift og har to dejlige børn, som hun bor med syd for Køge.

Thomas – stifter af Etikk

Dit rum – vores ekspertise.

Få gratis besøg af ETIKKs designere

Få personlig rådgivning hjemme hos dig selv og se, hvordan ETIKK kan transformere dit rum med skræddersyede gardinløsninger.

  • Skræddersyede løsninger
  • Højeste kvalitet
  • Skarpe priser
  • Danmarks bedste service
  • Tilfredse kunder
  • 4,9 på Trustpilot