Handelsbetingelser

Vigtig information om køb, levering og returret hos ETIKK

Handelsbetingelser

Betingelserne finder anvendelse på alle aftaler mellem kunden og EtiKK Aps.

Sådan handler du med EtiKK Aps 
Salgsprocessen er som følger: 
Du bestiller, via hjemmeside eller telefon, et besøg af vores dygtige konsulenter i dit eget hjem. Herefter kan du godkende det tilbud som bliver sendt af dem efter besøg.  

Betaling 
Ved godkendelse af et tilbud bliver der opkrævet 50% af beløbet. Det skal betales via overførsel, hvor oplysningerne fremgår på den faktura som bliver sendt.
Alle betalinger foregår i danske kroner inklusiv moms.

Montering 
Alle ordre bliver monteret af professionelle gardin- og markisemontører. Vi tilbyder ikke, at kunderne selv kan montere, da vi altid vil sikre et sublimt og professionelt resultat, og vores erfaring har vist at det kræver fagfolk. Er en vare forsinket, giver vi altid rettidig besked via e-mail eller telefon.  

Fortrydelsesret 
De varer, du bestiller fra vores konsulenter, er specialproducerede varer. Det betyder, at varen produceres præcist efter dine ønsker. Der er derfor IKKE nogen fortrydelsesret. 
Hvis du mod forventning har fortrudt dit køb, kan vi desværre ikke give dig pengene retur, da produktet allerede er sat i produktion dagen efter bestilling. 

Mangler, fejl og reklamationsret 
Når du handler med EtiKK, anvendes købelovens regler om reklamation. 
Du har 2 års reklamationsret. Det betyder, at er der fejl og mangler, er du, afhængig af den konkrete situation, berettiget til at få varen repareret, ombyttet (omlevering) eller få et passende afslag i købesummen. Dette er selvfølgelig betinget af, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. 
NB. Synlige fejl og mangler skal fremsættes i rettidig omhu fra modtagelse af varen. Vi forbeholder os ret til at kræve returnering af defekte varer. 

Garanti 
Nogle af vores produkter har op til 5 års garanti. Spørg endelig den konsulent som besøger dig, hvis du har spørgsmål ift. dette.

Forbehold for priser, ordrebekræftelse og farvegengivelse 
Der tages forbehold for udgåede varer, tastefejl, prisfejl og -ændringer, ligesom vi forbeholder os ret til at annullere ordrer, vi ikke kan ekspedere grundet disse vilkår. Ligeledes tager vi forbehold for mulige afvigelser, hvad angår dessinfarver gengivet på hjemmesiden. Vi forsøger udelukkende at publicere naturtro billeder, men billedfarverne kan variere fra skærm til skærm. 

Kontakt vores kundeservice på
Mail: info@etikk.dk

Thomas – stifter af Etikk

Dit rum – vores ekspertise.

Få gratis besøg af ETIKKs designere

Få personlig rådgivning hjemme hos dig selv og se, hvordan ETIKK kan transformere dit rum med skræddersyede gardinløsninger.

  • Skræddersyede løsninger
  • Højeste kvalitet
  • Skarpe priser
  • Danmarks bedste service
  • Tilfredse kunder
  • 4,9 på Trustpilot