Hvilke screens skal jeg vælge?

Screens kan spille en vigtig rolle, når det kommer til at skabe et godt indeklima i din bolig eller på din arbejdsplads. Der er dog mange screens at vælge imellem, så det kan være svært at træffe en endelig beslutning. Hos EtiKK har vi derfor lavet en oversigt over de mest essentielle overvejelser, du bør have in mente, inden du investerer i nye screens.

Hvilke screens skal jeg vælge?

Formål

Når du skal vælge screens, skal du først og fremmest overveje deres primære formål.

Ønsker du, at de primært skal beskytte mod solen og reducere den varme, der trænger ind i rummet? Skal du primært bruge screens for at blokere udsynet udefra og skabe privatliv? Ved at klarlægge disse behov, kan du lettere finde frem til de screens, der bedst dækker dine behov.

Hvis dit primære formål med screens er at reducere lysindfaldet og blokere for solens skarpe stråler, er udvendige screens et fremragende valg. Disse screens monteres uden på vinduet og fungerer effektivt til solafskærmning og reducerer samtidig varmeindtrængning i rummet. De er normalt fremstillet af tætte stoffer eller materialer, der reflekterer solens stråler og giver dig mulighed for at nyde et mere behageligt indeklima.

Hvis dit primære formål med screens er at skabe privatliv og blokere udsynet udefra, er indvendige screens eller transparente screens et oplagt valg. Indvendige screens monteres inde i rummet og giver dig mulighed for at justere lysindfaldet og udsynet ved at trække dem op eller ned.

Transparente screens er fremstillet af lette og gennemsigtige materialer, der giver privatliv uden at blokere udsynet. Disse screens er ideelle til rum, hvor du ønsker at bevare udsigten uden at ofre privatlivet.

Materiale

Screens fås i forskellige materialer, hver med deres egne egenskaber og fordele. Polyester screens er holdbare og modstandsdygtige over for UV-stråler, mens glasfibersscreens er lette og nemme at rengøre.

Ved valg af materiale er det vigtigt at overveje det lokale klima og de specifikke krav til dine screens, så du sikrer dig, at de kan modstå vejr og vind.

Design og stil

En anden vigtig faktor er at vælge et design, der passer til din boligs stil og egne personlige præferencer.

Screens findes i et bredt udvalg af materialer, farver og mønstre at vælge imellem, så du kan finde screens, der harmonerer med din indretning og skaber en æstetisk tiltalende atmosfære.

Ved at vælge screens, der matcher din boligs udseende, kan du skabe en sammenhængende og stilfuld indretning.

Hvis du er i tvivl om hvilke screens, der matcher din indretning, kan du besøge vores Instagram-profil for inspiration.

Køb skræddersyede screens hos EtiKK

Opgrader dit hjem med skræddersyede screens fra EtiKK og nyd fordelene ved solafskærmning, der passer perfekt til dine behov og præferencer.

Vores omfattende udvalg af screens i høj kvalitet giver dig mulighed for at skabe et behageligt indeklima, samtidig med at du opretholder privatlivet og styrer lysindfaldet i dine rum. Med vores team ved din side kan du være sikker på en problemfri proces fra konsultation til installation.

De nyeste artikler

Thomas – stifter af Etikk

Dit rum – vores ekspertise.

Få gratis besøg af ETIKKs designere

Få personlig rådgivning hjemme hos dig selv og se, hvordan ETIKK kan transformere dit rum med skræddersyede gardinløsninger.

  • Skræddersyede løsninger
  • Højeste kvalitet
  • Skarpe priser
  • Danmarks bedste service
  • Tilfredse kunder
  • 4,9 på Trustpilot